viktig info

Siste oppdatering fra
ifellesskap fredrikstad
Hvor går
veien videre?

iFellesskap Fredrikstad er i stadig utvikling. Det er smart og stoppe opp iblant og samtale om hvor vi er på vei og hvordan det ser ut når vi går i den ønskede retningen. Vår visjon er:

"finne de som søker

og bevare de som tror"

Årsmøtet søndag 26. januar vil selvfølgelig inneholde det formelle som styrevalg og gjennomgang av regnskap osv. De dokumentene finner du som vedlegg nederst på denne siden. Men det aller viktigste er muligheten til å stoppe opp og samtale om arbeidet vi driver sammen. Denne gangen ønsker styret at vi skal gi innspill på hvordan vårt diakonale arbeid skal se ut.

 

Styret har startet en prosess, men ønsker som vanlig i slike viktige veivalg å involvere alle som har en mening slik at vi finner retningen og takten vi skal gå. På hvilken måte tenker du at iFellesskap kan gjøre en forskjell i Fredrikstad og tjenestegjøre slik at enkeltmennesker opplever Guds kjærlighet i praksis?

Vi ønsker innspill fra alle som ønsker å være en del av iFellesskap Fredrikstad. Om du ikke har anledning til å møte på søndag 26. januar kl.1100 kan du fylle ut dine egne svar på spørsmålene til samtale ved å trykke på denne lenken:

Nedenfor ligger viktige dokumenter som saksliste, årsmelding, regnskap og kandidater til det nye styret som legges frem for årsmøtet på Solbukta søndag 26. januar kl. 1100. Velkommen!

26. januar

Søndagstreff
& årsmøte
kl.1100
ifellesskap
NLM FREDRIKSTAD

post@ifellesskap.no

Solbuktaveien 33

1622 Gressvik

  • Facebook - Grey Circle

@2019 by iFelleskap NLM Fredrikstad. Proudly created with wix.com